werken bij wav-e studios

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Hey you!

Welkom bij Wav-e for Ladies | Professionals in EMS training en jouw platform om geweldige dingen te bereiken.

Bij Wav-e for Ladies geloven we sterk in het ontketenen van het potentieel, zowel bij onze vrouwelijke klanten als in ons team van uitzonderlijke vrouwen. Wij omarmen creativiteit en vieren samen het succes.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde team? Wil je een verschil maken in de levens van anderen terwijl je zelf groeit?

Stuur dan via onderstaand contact formulier jouw gegevens + cv in.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Over ons

In onze Studios trainen wij onze klanten met EMS stimulatie, wat staat voor Electric Muscle Stimulation. Het trainen met EMS is de meest effectieve manier om in shape/topvorm te komen en te blijven, medische klachten te verminderen of om klanten te helpen hun rugklachten te verminderen.
Een training met EMS is zo effectief, dat deze slechts 15 minuten duren maar hetzelfde resultaat geven van 3 uur krachttraining.
Het is ons doel om onze klanten te ondersteunen bij hun reis om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, in de prettige en sfeervolle ambiance die Wav-e for Ladies biedt.

Medewerkers aan het woord

Waarom heb je ervoor gekozen om bij het geweldige avontuur van Wav-e Studios aan te haken?Voor mij is het belangrijk om afwisseling te ervaren in mijn werk. Gelukkig mag ik dat ervaren bij Wav-e Studios. Naast het geven van afwisselende trainingen bij verschillende klanten, mag ik mij ook bezig houden met de managementtaken, zoals administratie, het team motiveren en het proces van de club bijhouden.

Naast mijn eigen onderneming was ik nog opzoek naar een parttime baan die aan zou sluiten qua werktijden, werkzaamheden en persoonlijke waardes. Ik was op zoek naar een baan die werkt met halve werkdagen en waar ik mensen kan helpen met hun gezondheid. Ondanks dat ik nog niet bekend was met EMS besloot ik te solliciteren. Ondertussen ben ik ook verkocht en kan ik niet wachten om na mijn zwangerschap het pak weer te kunnen aantrekken voor een heerlijke workout!

Kan je iets meer vertellen over de bedrijfscultuur binnen Wav-e Studios?
Gevoel voor verantwoordelijkheid is belangrijk binnen Wav-e studios. Je opent en sluit de studio namelijk zelfstandig en bent op het moment van trainingen geven alleen met de leden. Daarnaast is het wel belangrijk om goed samen te werken met je collega’s via online/telefonische communicatie. Zo werk je zelfstandig en toch samen naar een succesvolle studio met tevreden leden. Daarnaast is het onwijs leuk om een band om te bouwen met de leden die je wekelijks ziet en die altijd weer iets leuks hebben om te delen met je.

Deel alsjeblieft een paar van die onvergetelijke, lachwekkende ervaringen die je hier hebt gehad.

De vrolijke schaterlach van Malou aan de andere kant van de lijn als ze je belt haha.

Patricia (26)

Club manager - Personal EMS Coach | Oktober 2022 in dienst, Wav-e Studios Eindhoven

SOLLICITEREN?

Als jij klaar bent om je talenten te laten schitteren, nodigen we je graag uit om het formulier hiernaast in te vullen en je CV toe te voegen. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.