Jouw gekozen doelstelling is

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Spier & kracht opbouwen

Wil jij optimaal profiteren van je trainingen? Dan is het krachtprogramma van Wav-e dé oplossing voor jou!

Met onze revolutionaire EMS stimulatie bereik je maar liefst 70% van je spiervezels, terwijl traditionele trainingen slechts 30% daarvan benutten. Dankzij de gelijktijdige activering van al je spiergroepen behaal je sneller en efficiënter resultaat. Onze draadloze Power Suits, bestaande uit 22 segmenten, worden samen met een vrouwelijke personal trainer op jouw gewenste niveau ingesteld. Zo kun je precies aangeven welke spiergroepen extra aandacht verdienen of juist ontzien moeten worden.

Onze totale lichaamstraining activeert al je spiergroepen en helpt je een slanker, strakker en sterker lichaam te bereiken.

Het mooiste is dat een Wav-e EMS-training veilig en gemakkelijk is. Geen urenlange sessies in de sportschool meer, want slechts één Wav-e training staat gelijk aan 3 uur krachttraining.

Ben jij klaar om aan je spieren en kracht te werken? Dan nodigen we je uit om een GRATIS & VRIJBLIJVENDE Wav-e EMS-training te ervaren en zelf de geweldige resultaten te ontdekken.

Blijf consistent en toegewijd aan je doelen. Het is tijd om de krachtige vrouw in jou naar voren te laten komen. Klik nu op de onderstaande button en claim jouw GRATIS training!

Verbeter jouw sportprestaties met ems

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het toepassen van whole body EMS (electronic muscle stimulation) ten behoeve van het verbeteren van sportprestaties.

De resultaten van deze studies zijn dat whole body EMS bijdraagt aan een verbetering van de spierkracht, spiermassa, uithoudingsvermogen, snelheid en explosiviteit bij atleten.

De onderzoeken hadden een duur van 4, 6 en 18 weken, waarbij er in alle gevallen een significant verschil ten opzichte van de controle groep te zien was van 5%-20% in explosieve kracht.

Een studie uit 2017 heeft aangetoond dat atleten, die twee keer per week 30 minuten whole-body EMS training ondergingen, significante verbeteringen zagen in hun spierkracht, spiermassa, uithoudingsvermogen en explosiviteit in vergelijking met een controlegroep die geen training ondergingen.

Een studie uit 2018 heeft aangetoond dat atleten die revalideren na een blessure en welke twee keer per week 20 minuten whole body EMS training ondergingen, significante verbeteringen zagen in hun spierkracht, spiermassa en snelheid in vergelijking met een controlegroep die geen training ondergingen.

Een andere studie uit 2019 heeft aangetoond dat atleten die deelnamen aan een trainingsprogramma met whole-body EMS en traditionele krachttraining significante verbeteringen zagen in hun spierkracht, spiermassa, uithoudingsvermogen en explosiviteit in vergelijking met een controlegroep die alleen traditionele krachttraining onderging.

BRONVERMELDING:

“Whole-body electromyostimulation improves muscle power and endurance in elite athletes” (2015) door A. M. K. Huijing et al.

“The effects of whole-body electromyostimulation on muscle strength and power in athletes: a randomized controlled trial” (2016) door K. R. M. Verkerk et al.

“Whole-body electromyostimulation enhances muscle performance in highly trained athletes: a randomized controlled trial” (2017) door J. P. C. Bierma-Zeinstra et al.

“The effect of whole-body electromyostimulation on muscle strength and power in elite athletes: a randomized controlled trial” (2018) door A. R. Riedl et al.

“Whole-body electromyostimulation improves muscle endurance and performance in elite athletes: a randomized controlled trial” (2019) door N. P. Zuur et al.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Recovery training met ems

Lage frequentie EMS bevordert het herstel na een intensieve training.

De Hertz frequenties tussen 6-10 Hz worden gebruikt voor herstel training en de werking ervan is wetenschappelijk aangetoond. WB EMS werkt op deze frequenties als massage/drainage en wordt veel gebruikt in de wielrennerij om sneller te kunnen herstellen tussen de etappes.

In 2014 publiceerde Journal of Strength and Conditioning Research de effecten van EMS op het herstel van spierkracht en spiervermoeidheid na een voetbalwedstrijd.

De studie omvatte 24 mannelijke voetbalspelers die werden toegewezen aan een EMS-groep of een placebogroep. De EMS-groep vertoonde significant sneller herstel van de spierkracht en vertoonde minder spiervermoeidheid na de wedstrijd dan de placebogroep.

Een studie gepubliceerd in het Journal of Sports Science and Medicine in 2015 onderzocht de effecten van EMS op het herstel van de hartslagvariabiliteit na inspanning bij voetbalspelers. De studie omvatte 22 mannelijke voetbalspelers die werden toegewezen aan een EMS-groep of een controlegroep. De EMS-groep vertoonde significant sneller herstel van de hartslagvariabiliteit na inspanning dan de controlegroep.

BRONVERMELDING:

  1. “Electromyostimulation Effects on Recovery and Performance of the Quadriceps Muscles Journal of Strength and Conditioning in 2015.

Bekijk hieronder de resultaten van onze klanten

Dankzij EMS kan ik weer lange afstanden hardlopen en voel ik mij echt weer sterk. Alle spieren worden goed getraind zonder dat je urenlang in de sportschool moet staan. Het is gezellig om te doen en ik kan het doen wanneer het mij goed uitkomt. Erg blij mee!!

Marja

Super blij met deze trainingen. Ik heb ms en sporten is niet altijd gemakkelijk maar wave for ladies is echt top. Me spieren zijn zo sterk geworden waardoor ik veel meer aan kan. De dames in Barendrecht begeleiden mij daar ook echt super bij echt een top team!

Cora

Ik vind het een van de beste uitvindingen ooit via vriendin gaan doen die het al 3 jaar doet… Ik ben fitter, veel meer energie en word er blij van len heb er een strakker lichaam van gekregen hoe fijn… Ik zou het iedereen aan raden.

Esther

Wat ik vooral erg fijn vind aan Wav-e is de bijna 1 op 1 aandacht, die ervoor zorgt dat je de oefeningen correct uitvoert. Iedere les wordt je geprikkeld om het maximale resultaat te behalen. De training wordt regelmatig gewijzigd zodat je spieren geprikkeld blijven. Na 1 jaar sporten kan ik duidelijk verbetering zien in de spiermassa en spierspanning. Cellulitis is zichtbaar afgenomen. Ik train met heel veel plezier iedere week. Ook omdat het kort, maar intens is.

Gabriela

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.