WAV-E STUDIOS

Een uniek, vooruitstrevend en toekomstgericht concept

Even voorstellen

DE OPRICHTERS ACHTER WAV-E FOR LADIES & WAV-E STUDIOS

Voordat wij jou alles gaan vertellen waarom het trainen met Wav-e het meest innovatieve concept van dit moment op de markt is op het gebied van Fitness & Beauty en dat je na een kennismaking met ons product nooit meer anders wilt trainen 😉 stellen wij ons graag eerst even aan jou voor.

Wij zijn André en Malou Bongers, ondernemers in hart en nieren. Met een ontzettend grote passie voor innovatie en het benutten van kansen die op je pad komen.

Door de jaren heen hebben wij gezien dat de vraag om in een korte tijd effectief te trainen met optimaal resultaat groter is geworden dan ooit tevoren.

Helaas bestaan er geen wonderpillen.. Maar wees gerust, wij hebben wel iets gevonden wat bijna net zo geweldig is!

Let us introduce the Wav-e! A new wav-e of training, een geweldig product waarmee je in 15 minuten hetzelfde resultaat kan behalen als met 3 uur krachttraining.

Omdat wij firm believers zijn van een concept en niet alleen een product, kwam in 2015 het idee van een Wav-e Studios franchise tot leven.

Het concept moest een belevenis worden. Wij wilden dat onze klanten zich zouden begeven in een warme en luxe studio, een training zou voelen als een ervaring, je zowel efficient als optimaal kon trainen en persoonlijk contact met onze Personal Coaches voorop zou staan.

Inmiddels zijn onze studios te vinden van Maastricht tot Leeuwarden en alles er tussen in en blijven wij timmeren aan de weg.

Benieuwd naar de mogelijkheden ? Klik op de button hieronder en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE
_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Een uniek en vooruitstrevend concept

Wij heten je welkom in de toekomst van resultaat gericht trainen/behandelen. Waarin jouw klanten in slechts 15 minuten kunnen genieten van een full body work-out, hun medische klachten kunnen verminderen én specifieke spiergroepen kunnen aanspreken of uitsluiten.

Dit alles onder begeleiding van een professionele en gecertificeerde coach in een warme en luxe sfeer, omgeven door prachtige accenten en heerlijke geur aroma’s.

Werken met Wav-e betekent dat jij in in staat bent om een grotere en meer diverse doelgroep aan te spreken dan ooit tevoren.

Onze franchiseformule maakt het eenvoudig voor (startende) ondernemers om zelf een Wav-e for Ladies vestiging te openen. Door gebruik te maken van geautomatiseerde (reserverings) systeem, een strak bedrijfsprotocol met professionele begeleiding en jarenlange ervaring, is Wav-e for Ladies in staat om met een minimale bezetting een hoog rendement te creëren.

Je wordt als franchisenemer volledig ondersteunt in alle stappen van het proces van het bepalen van jouw eigen locatie, het financiële plaatje, de inrichting, helemaal tot aan de officiële opening van jouw eigen studio.

Wav-e for Ladies

Een Women Only concept

Sommige vrouwen voelen zich comfortabeler en zelfverzekerder bij het trainen in een omgeving waar alleen vrouwen aanwezig zijn.

Ons Wav-e for Ladies concept is speciaal ontworpen voor vrouwen door vrouwen.

Ze voelen zich prettig in een omgeving waarin ze zich kunnen omringen met andere vrouwen die hun doelen en uitdagingen begrijpen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van saamhorigheid en ondersteuning.

Het is belangrijk om op te merken dat niet alle vrouwen de voorkeur geven aan een Women-Only Studios en dat het voor sommige vrouwen juist belangrijk kan zijn om te trainen in een gemengde omgeving hiervoor bieden wij dan ook de Wav-e Studios tak aan.

Het is voor jouw als (potentiële) franchisenemer vooral belangrijk om te kiezen voor een Studio concept die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Franchisenemers aan het woord

Mijn naam is Colin Zuijdgeest, 23 jaar oud en wonend in Arnhem.

In juni 2021 opende de deuren van mijn eigen franchise onderneming Wav-e Studios Arnhem! Naast het runnen van mijn studio, volleybal ik in de Eredivisie bij titelkandidaat Active Living Orion. Dit maakt mijn leven lekker druk en op maatschappelijk en sportief vlak werkend op high-end niveau! Na het afmaken van mijn studie Fitvak B kon ik niet wachten om in de sport aan het werk te gaan. Zodoende kwam ik een vacature tegen.

Ik was direct benieuwd naar wat EMS inhield en tijdens mijn sollicitatie was ik helemaal verkocht. EMS is een prachtig product waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. De uiteindelijke reden dat ik voor dit concept heb gekozen is dat je met EMS behandelingen mensen kan helpen die eigenlijk nergens anders meer heen kunnen. Om dan met die mensen resultaten te zien is het mooiste wat er is!

Hoogtepunten bij Wav-e Studios

Het eerste hoogtepunt is natuurlijk je eerste klant. Het is een prachtig idee dat het begin is van zoveel meer! Ik heb met een heleboel klanten in het eerste half jaar al een heleboel mooie doelen bereikt. een marathon pijnvrij uitlopen, comfortabel voelen in je eigen lichaam, krachtiger worden na jaren extreem ondergewicht. Ieder doel heeft z’n eigen schoonheid en om met je klanten dit te gaan bereiken is fantastisch.

Personeel

In augustus heb ik mijn eerste werknemer aangenomen. Dit heb ik iets eerder gedaan dan de meeste franchisenemers, omdat ik volleybal ook een belangrijk aspect in mijn leven vind. Mijn eerste werknemer is een van mijn beste vrienden en de samenwerking is super. Ik hoop in 2022 een 2e werknemer aan te nemen.

In mijn toekomstbeeld eindigt het niet bij Wav-e Studios Arnhem. Uiteindelijk lijkt het mij heel gaaf om, als in Arnhem alles goed loopt, een nieuwe studio te openen. En wie weet wat allemaal nog meer te gaan ondernemen. Het leven van ondernemer is zo breed als je zelf wilt, dus ik ben van plan er iets heel moois van te maken! Het gave aan een 2e studio lijkt me ook dat je een goed lopende studio hebt (Arnhem in mijn geval) en dan daar een team hebt staan. Die allemaal zelfstandig hun ding doen, maar dat jij er bent om je manager te assisteren en in te springen wanneer nodig!

Samenwerking

De samenwerking met André, Malou en Meike en iedereen bij Wav-e Nederland bevalt erg goed. Ik heb gemerkt dat zeker in de opstartfase je veel contact met ze hebt om alles goed op orde te krijgen. Daarna weet je steeds beter over hoe de gang van zaken gaat en heb je zo nu en dan contact om even na te lopen hoe het is verlopen afgelopen tijd. Als er echter een keer iets nodig is, kan je altijd bij ze aan de bel trekken!

Collin Zuijdgeest

Wav-e Studios Arnhem

Madelein & Roelant zijn in 2019 gestart met de 1e vestiging in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden. Madelein is ruim 14 jaar actief geweest als trainer/coach en was werkzaam in het primair basisonderwijs als LO-docent. Roelant heeft ruim 17 jaar gewerkt in de thuiszorg en is medisch gespecialiseerd Verpleegkundige geweest.

Hoe ben je bij Wav-e Studios gekomen en waarom heb je gekozen voor het concept?

Madelein: In 2018 was ik werkzaam in het basisonderwijs als LO-docent. In deze periode was ik heel erg bezig met mijn eigen ontwikkeling en dit maakte dat ik ging twijfelen of dit werk wel echt bij mij paste. Als docent pak je veel vakanties mee en in de kerstvakantie, toen ik 2 weken thuis zat, ben ik op internet gaan kijken naar “Hoe start ik een eigen onderneming”. Hier werd ik niet gelijk veel wijzer van en ben ik gaan onderzoeken wat de mogelijkheden waren om te starten. Ik kwam toen uit bij een franchise-gids, waar verschillende franchiseformules in stonden. Omdat sport is wie ik ben, ben ik gaan kijken in categorieën fitness. Hier kwam ik Wav-e Studios tegen en vanaf dit moment ben ik mij verder gaan verdiepen in dit concept.

Hoe loopt de studio?

In 2019 zijn we gestart met onze 1e vestiging in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden. Wat ons krachtig maakt, is dat wij onze sport- en medische achtergrond samenvoegen om zo tot de beste EMS-behandelingen te komen. Deze kracht heeft ervoor gezorgd dat wij in maart 2021 onze 2e vestiging hebben geopend op Sportpark Nylân.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in Leeuwarden en omstreken bekend te laten worden met Wav-e EMS-Training. Ook is mijn doel in 2022 om mijn netwerk met bedrijven te gaan vergroten, zodat wij dit jaar nog een 3e vestiging kunnen openen en Wav-e Nederland groter en bekender maken.

Welke hoogtepunten hebben jullie meegemaakt?

Dat wij binnen een jaar tijd een 2e vestiging zijn gestart, omdat wij in de 1e studio geen klanten meer konden dragen. Dit was heel spannend en tegelijkertijd is dit een groeiproces geworden naar het ondernemer zijn.

De samenwerking met Wav-e Nederland.

Motivatie, verbondenheid en overtuigingskracht, dat geeft Wav-e Nederland ons in de samenwerking. Elk individu binnen Wav-e Nederland is gemotiveerd om samen te werken. Er is 1 doel die wij met zijn allen najagen. Dit maakt dat wij verbonden zijn aan Wav-e Nederland. Samen voor 1 team met 1 gezamenlijk doel.

Madelein & Roelant Muis

Wav-e Studios Leeuwarden Centrum & Leeuwarden Nylan

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

We zijn ontzettend blij dat je geinteresseerd bent in het franchisenemerschap bij onze groeiende Wav-e familie.  Als je overweegt om deel te worden van onze franchise, dan kunnen wij niet wachten om meer over jou te weten te komen.

Het invullen van ons contactformulier is de eerste stap in jouw reis om franchisenemer te worden bij Wav-e for Ladies. We weten dat het invullen van formulieren niet het meest opwindende deel van je dag is, maar we beloven dat het de moeite waard zal zijn. Door ons inzicht te geven in wie je bent, kunnen we samen kijken of we de perfecte match zijn.

Of je nu al ervaring hebt in de branche of dat je net begint, we zijn op zoek naar gepassioneerde mensen die geloven in onze visie om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Als jij de drive hebt om een bedrijf te runnen en mensen te helpen hun doelen te bereiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? Vul ons contactformulier in en laten we samen bekijken of franchisenemerschap bij Wav-e for Ladies jouw volgende grote avontuur kan zijn.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

* Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

The perfect time doesn’t excist create your own opportunities

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.