Jouw gekozen doelstelling is

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

Rugklachten verminderen

Wil je af van die vervelende rugklachten en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Dan is Wav-e EMS-training dé manier om je rug te versterken en pijn te verminderen.

Rugklachten kunnen veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals stress, gebrek aan beweging, een zittend beroep of een verkeerde houding. Het is belangrijk om je rugspieren sterk en stabiel te houden, evenals de buikspieren die een essentiële rol spelen bij rugklachten.

Met de geavanceerde EMS-technologie van Wav-e kunnen we diep in je rugspieren werken en de bloedcirculatie verhogen, wat kan helpen bij het verlichten van rugpijn. We besteden speciale aandacht aan de diepliggende en kleine rugspieren, die vaak lastig te bereiken zijn. Door het versterken van deze spieren zal je lichaam beter in staat zijn om dagelijkse activiteiten aan te kunnen en zullen pijn en ongemak geleidelijk verminderen.

Wav-e EMS-training is veilig en gemakkelijk. Het is een complete lichaamstraining die alle spiergroepen activeert, waardoor je algehele kracht en uithoudingsvermogen verbeteren. Dit helpt ook bij het voorkomen van toekomstige rugklachten.

Belangrijker nog is dat het werken aan je ruggezondheid je in staat stelt om meer uit het leven te halen. Je zult minder pijn en ongemak ervaren, waardoor je kunt genieten van activiteiten die je misschien moest opgeven vanwege je rugproblemen.

Waar wacht je nog op? Plan vandaag nog jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE Wav-e EMS training in bij een van onze exclusieve vrouwenstudio’s. Zeg vaarwel tegen rugklachten met Wav-e EMS-training en verbeter je algehele gezondheid en welzijn.

Bekijk hieronder de resultaten van onze klanten

Ik ben nu al een aantal jaren aan het trainen bij Wav-e for Ladies Barendrecht.
Ik was al verkocht na de proeftraining, dat is ideaal om dit te beleven en te ondervinden of het bij je past.
Met mijn knie kan ik geen uren in de sportschool staan en is juist de combinatie van een intensieve training in korte tijd voor mij erg prettig.
Sporten zal nooit mijn hobby worden, maar ik ben een stuk sterker en strakker geworden, pijn in mijn onderrug heb ik nog maar zelden om maar iets te noemen.
Als er iets is denken de trainers met je mee en passen de regelmatig afwisselende oefeningen aan.
Door de kleinschalige opzet krijg je goede begeleiding en advies.
De trainers zijn leuk en helpen/motiveren je waar nodig.

Helene

Ik kwam voor mijn rugklachten, na het constateren van een hernia, bij Wav-e terecht met als doel mijn rugspieren sterker te maken. Na een duidelijke intake kon ik beginnen, 1x per week trainen.
Nu, 3 maanden later, gaat het beter met mijn rug en ben ik ook nog eens 7 kg lichter 😃
Ik ben heel blij met deze manier van sporten!
Hanny

Onzettend effectieve training! Ik train nu al bijna 6 maanden. Na een maand waren mijn rugklachten al helemaal over. De personal trainers doen dit werk met veel passie en enthousiasme. Twijfel niet en ervaar de training zelf, je zult meteen een enorme verlichting voelen.

Cemos

Door mijn fibromyalgie, hernia,beknelling in mijn rug/been lukte het niet om te sporten tot ik de EMS trainingen zag.
Ik heb 8 mnd geleden een proefles gehad en was verbaasd wat ik kon.
Ik heb minder pijn,ben 10 kilo afgevallen, zit beter in mijn vel en krijg energie van de trainingen.
Er wordt naar je geluisterd en je houding wordt gecorrigeerd als je de oefening niet goed doet.
Er hangt een fijne sfeer en het is absoluut een aanrader.

Ria

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.