Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e Studios Leeuwarden Nylan

Middelzeelaan 16
8931 AK Leeuwarden

Je kunt bij ons gratis parkeren

058 303 01 26

V

KVK-nummer: 88851338

BTW-nummer: NL862173085B01

Follow us online!

BINNENKIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING 

Ontdek de revolutionaire Wav-e EMS trainingen bij Wav-e Studios Leeuwarden en ervaar het onderscheidende karakter van onze twee unieke locaties. Of je nu verlangt naar de levendige energie van het bruisende stadscentrum of juist de serene ambiance van Nylan verkiest, bij ons ben je aan het juiste adres!

Ben je die eentonige workouts zat of vind je het lastig om weer in beweging te komen? Wellicht zoek je naar iets nieuws of heb je te maken met (medische) klachten en ben je al van alles tegengekomen. Dan is onze Wav-e EMS training echt iets voor jou!

Waar wacht je nog op? Grijp nu deze unieke kans en boek jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining via onze handige online agenda. Het is snel en eenvoudig, en je zult versteld staan van de snelle resultaten die je zult behalen.

Bij Wav-e Studios Leeuwarden garanderen we dat je het fantastisch zult vinden. Wie weet word je zelfs zo enthousiast dat je nooit meer anders wilt trainen!

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Samen zullen we werken aan jouw doelen en genieten van een buitengewone tijd. Maak kennis met ons en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Wav-e EMS training.

PERSONAL EMS TRAINING BIJ WAV-E LEEUWARDEN ZUID

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afslanken, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde personal trainers behalen we altijd het hoogste resultaat met een doelmatige EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Leeuwarden Zuid. Tijdens de sessie wordt er geen gebruik gemaakt van gewichten, de Wav-e doet al het werk zelf. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in tegenstelling tot de traditionele fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een betekenisvol resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De personal trainers bij Wav-e in Leeuwarden Zuid onderzoeken de behoefte van iedere individuele klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen het accent zal liggen. Samen kijken we hoe je het meest optimale resultaat met EMS training gaat behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS LEEUWARDEN NYLAN

Top locatie, gratis parkeren. Goed en bekwaam personeel! Ik raad wav-e iedereen aan.

Roderick Prins

In eerste instantie was ik sceptisch over het behalen van resultaat in 15 minuten trainen per week. Ik heb al jaren beenklachten (overgehouden van een oude hernia,  die ervoor zorgde dat ik mijn linkerbeen niet goed meekrijg). Ik heb al diverse behandelingen en trainingen gevolgd, die allemaal wel iets verbetering hebben gebracht maar het laatste stukje wilde maar niet. Ik had zelf al ervaren dat ik de diepere spieren niet op eigen kracht zou kunnen aanspreken of trainen. Na wat zoekwerk op internet toch maar eens een afspraak gemaakt voor een proefles. Ik had geen idee hoe de training eruit zou zien en of het in mijn geval zou werken. Tijdens de proefles voelde ik spieren bewegen die ik erg lang niet gevoeld had. Ik moest wel even wennen aan de kracht van de impulsen, maar heb het wel als prettig ervaren. Vandaag ben ik voor de 6e keer geweest en ik ben erg tevreden met het resultaat dat ik nu al bereikt heb. Ik loop veel beter, heb meer balans en meer kracht in mijn benen. Ik ben blij dat ik mijn scepsis heb overwonnen en toch ben gegaan. Dank aan alle trainers van Wav-e.

Wies de Jong

Je moet dit echt een keer ervaren. Het klinkt simpel.. 15 minuten, maar je lichaam wordt echt aan het werk gezet. Na 15 minuten ervaar ik meer energie dan met een een uur sporten en als je ergens last van hebt, worden de oefeningen aangepast. De begeleiding is goed en ze hebben kennis van zaken.

Franciska Aloha

Ik ben zeer blij dat Wav-e Leeuwarden op mijn pad is gekomen. Vanwege de corona ligt ons bedrijf het hele jaar stil. Doordat ik in november ben begonnen sta ik veel fitter op en heb ik meer energie. Mijn lichaam heeft nu al een heel ander uiterlijk gekregen. Het geeft me een positieve vibe, echt top! Een echte aanrader.

Mirjam Pakes

Onze openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 09:00 – 18:00 09:00 – 13:00 09:00 – 13:00 (Alleen op de oneven weken)

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.