AMSTERDAM

Wav-e Studios Amsterdam Zuid

Ceintuurbaan 394
1073 EN Amsterdam

020-2103127

V

KVK-nummer: 28114709

Follow us online!

BINNEN KIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING IN AMSTERDAM

Ontdek de meest effectieve Wav-e EMS training in Amsterdam Zuid Рd̩ oplossing voor saaie workouts en het vinden van een nieuwe start in jouw sportroutine. Of je nu op zoek bent naar personal training, last hebt van (medische) klachten of simpelweg behoefte hebt aan echt resultaat, Wav-e Studios staat voor je klaar!

Waar wacht je nog op? Grijp nu jouw kans en boek jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining voor onze Wav-e EMS training in Amsterdam via onze handige online agenda. Ontdek zelf hoe gemakkelijk en snel je resultaten zult zien en ervaar de voordelen van Wav-e EMS.

Bij Wav-e Studios beloven we dat je niet alleen plezier zult hebben tijdens de training, maar ook zo enthousiast zult worden dat je nooit meer anders wilt trainen. Ontmoet ons team en werk samen met professionals die je helpen jouw doelen te bereiken.

Ervaar de kracht van EMS training in Amsterdam bij Wav-e Studios en geef jouw leven een boost. Boek vandaag nog jouw kennismakingstraining en ontdek wat Wav-e EMS voor jou kan betekenen.

EMS BEHANDELINGEN BIJ WAV-E AMSTERDAM ZUID

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde personal trainers halen we altijd het hoogste resultaat met een doeltreffende EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Amsterdam Zuid. Tijdens de sessie wordt er geen gebruik gemaakt van gewichten, de Wav-e doet al het werk zelf. Hierdoor is er geen grote druk op gewrichten, wat in tegenstelling tot de traditionele fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een betekenisvol resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De persoonlijke trainers bij Wav-e in Amsterdam Zuid analyseren de behoefte van iedere afzonderlijke klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe het beste resultaat met EMS training is te behalen.

KLANTEN OVER WAV-E STUDIOS AMSTERDAM ZUID

Om weer fit en sterk te worden heb ik me o.a. aangemeld bij Wav-e en vind het fantastisch! Ik ben nu 3 maanden aan het trainen en het heeft mij de opstap gegeven dat ik in de sportschool ook weer serieus mee kan doen. Omdat het maar 15 min. is kan ik die avond ook nog iets anders doen. Super goede begeleiding, in het speciaal van Robert-Jan: motiverend, persoonlijk, oog voor de uitvoering van de oefeningen en je persoonlijke doelen. Daarnaast geen sport en plek waar je zo goed je buikspieren kunt versterken als bij Wav-e. Kom maar op met die zomer!

Lisanne Veling

Hele leuke en schone studio met korte klasjes van 15 min. Super makkelijk te combineren met druk werk/prive schema. Drie trainers, die allen een hele persoonlijke en leuke les geven.

Fenna J. Bijlsma

De beste trainers!  Ze zijn altijd vriendelijk en ze helpen je graag, ik voel me ook veel beter en als het kan geef ik hun tien sterren.

Abir Assaf

Vandaag een gratis proefles gehad van Robert-Jan en heel erg enthousiast naar huis gegaan. Dit is precies wat ik op dit moment nodig heb om weer fitter, sterker en gemotiveerder te worden. Ik heb door mijn werk weinig tijd om naar een sportschool te gaan en op deze manier ben ik met een kwartier weer klaar, terwijl ik toch echt wel het gevoel heb dat ik iets goeds voor mijn lichaam gedaan heb. Ik verheug me nu al weer op volgende week! Bedankt Robert-Jan!

Carola Beerendonk van Houten

Ik was niet bekend met EMS-training, dus ik had mij aangemeld voor een proeftraining bij Robert-Jan. Wat is zo’n training heerlijk! Robert-Jan is een goede motivator en houdt rekening met eventuele beperkingen en alhoewel het een vriendelijke vent is, kent zijn vocabulaire tijdens de training geen: “kan niet” of “gaat niet”. EMS-training is in mijn optiek juist geschikt als je lichte beperkingen hebt. De trillingen die het pak geven voelen ontspannend aan maar na 15 minuten training voel je echt wel dat je intensief hebt gesport. Wav-e Studios Amsterdam Zuid is echt een aanrader! Robert-Jan, bedankt en hopelijk tot snel! Helaas kan ik maar 5 sterren geven maar je verdient er zeker 10! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Patries van Haaren

Super fijne studio voor EMS training in de Pijp! Ik heb hiervoor ook al eens lesjes gevolgd bij andere EMS Studios, maar ik heb de beste ervaring bij Wav-e met Robert-Jan als trainer. Robert- Jan is super enthousiast en besteed echt aandacht aan hoe jij het beste resultaat kunt behalen. Én als je chagrijnig bent zorgt hij er ook voor dat je er binnen een minuut weer lekker in zit :). Aanrader dus!

Emma van Heck

Onze openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:00 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 18:00 09:00 – 13:30 Gesloten

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.