Foto_Wav-e Studios Nijmegen_binnenkant

Wav-e For Ladies Ridderkerk | Women Only

Jhr. van Karnebeekweg 6
2982 VL Ridderkerk

06-33309076

Follow us online!

BINNENKIJKEN IN DE STUDIO

ERVAAR NU GRATIS EEN WAV-E EMS TRAINING IN RIDDERKERK

Ontdek de kracht van Wav-e EMS training bij Wav-e for Ladies in Ridderkerk – de perfecte oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar een vernieuwende en effectieve trainingsmethode. Of je nu wilt afvallen, behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding of gewoon toe bent aan iets nieuws, ons team staat voor je klaar!

Als women-only studio bieden wij een veilige en comfortabele omgeving waarin je je op je gemak voelt en kunt werken aan jouw persoonlijke doelen. Onze Wav-e EMS training is de ideale manier om snel en efficiënt resultaten te behalen en jouw sportieve prestaties te verbeteren.

Maak nu gebruik van onze GRATIS & VRIJBLIJVENDE kennismakingstraining en ontdek zelf hoe Wav-e EMS training jou kan helpen. Boek vandaag nog jouw training in Ridderkerk via onze online agenda en ervaar de voordelen van deze revolutionaire trainingsmethode.

Bij Wav-e for Ladies Ridderkerk beloven we niet alleen een effectieve en leuke training, maar ook de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Ons ervaren team staat altijd voor je klaar en is vastbesloten om jou te helpen de beste versie van jezelf te zijn.

PERSONAL EMS TRAINING BIJ WAV-E FOR LADIES RIDDERKERK

Wav-e is het perspectief in doeltreffend trainen als het gaat om afslanken, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde persoonlijke trainers behalen we altijd het hoogste resultaat met een doelmatige EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Ridderkerk. Tijdens de sessie wordt er geen gebruik gemaakt van gewichten, de Wav-e doet al het werk zelf. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in tegenstelling tot de klassieke fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een significant resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De personal trainers bij Wav-e for ladies in Ridderkerk analyseren de behoefte van iedere afzonderlijke klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de nadruk zal liggen. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe het beste resultaat met EMS training is te behalen. De vestiging in Ridderkerkis een WAV-e for ladies only locatie. Dat betekent dat we daar alleen met vrouwen EMS trainingen uitvoeren.

KLANTEN OVER WAV-E FOR LADIES RIDDERKERK

Ik train nu bijna een jaar bij Wav-e in Ridderkerk. Het is laagdrempelig en de training die gegeven wordt is erg afwisselend. Een aanrader voor iedereen die geen zin heeft in 3 uur in de sportschool per week. Iedere keer na 15 minuten intensief trainen een goed gevoel.

Arianne van Geel

Door Wave-e voel ik mij een stuk fitter. Ik heb sterkere spieren ontwikkeld, waardoor mijn klachten zijn verminderd. Ik ben erg tevreden over deze methode en de begeleiding.

Sandra Hardjosantoso

Inmiddels train ik al bijna 2 jaar bij Wav-e en het bevalt mij nog steeds prima! Elke week andere trainingen en het resultaat is geweldig! Strakkere huid, geen rugklachten meer en ik merk dat ik sterker en fitter ben als ooit te voren! Dat alles in 15 minuten per week. Ik was sceptisch maar ben blij dat ik het een kans heb gegeven want zou niets anders meer willen dan deze snelle en effectieve manier van sporten!

Loudi Knip

Super! Doe dit al een paar jaar en ben sterker en fitter geworden. Zeg maar dag tegen sinaasappelhuid. Altijd vriendelijke instructrices. Voor ieder niveau (ook als je een lichamelijke beperking hebt en niet uren in de sportschool kan staan). Voor mij de ideale manier van sporten.

Rianne Vonk

Een training van 15 minuten doet zoveel met je spieren en je energie.
Je boekt zeker mooie resultaten!
Dankzij mij is mijn moeder ook begonnen en ze is heel blij met de resultaten die ze in een korte termijn heeft bereikt.

Rabia Mutlu

Onze openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:30 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 13:0016:00 – 21:00 08:30 – 17:00 08:30 – 13:00 Gesloten

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon