De wav-e Trainingsmethode

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

De Wav-e trainingsmethode

Wav-e EMS training is de meest effectieve manier om jouw fitnessdoelen te bereiken! Onze revolutionaire trainingsmethode maakt gebruik van de nieuwste EMS-technologie om jouw lichaam tot in de kern te versterken.

Dus, wat is Wav-e EMS training eigenlijk? Nou, het is eigenlijk heel simpel! Tijdens de training draag je een speciaal pak dat is uitgerust met elektroden. Deze elektroden sturen elektrische impulsen door je lichaam, waardoor je spieren zich veel intensiever aanspannen dan tijdens een gewone workout. Het resultaat? Een veel efficiëntere training in veel minder tijd!

Bovendien kan Wav-e EMS training helpen om pijn en spanning in je lichaam te verminderen. Het is dus niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar ook om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Maar genoeg daarover… wij willen jou in actie zien!

Boek vandaag nog een GRATIS & VRIJBLIJVENDE EMS training in bij een van onze studios via onderstaande button en ervaar zelf hoe het voelt om jouw lichaam naar een hoger niveau te tillen.

Ons team van professionele coaches staat klaar om je te begeleiden en te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Dus waar wacht je nog op? Plan jouw kennismakingstraining in een wees de beste versie van jezelf.

WAT DOET EMS TRAINING MET JE LICHAAM?

De afkorting ‘EMS’ staat voor elektrische spierstimulatie. Wat betekent dat je spieren worden gestimuleerd door elektrische impulsen. Dit klinkt heel erg spannend, maar het is niks meer als een trilling die als een golf over jouw spieren binnenkomt. Wanneer je je inspant, sturen je hersenen elektrische impulsen naar de spier en die spant zich vervolgens aan. Een EMS impuls staat gelijk aan 85 contracties per seconde. Oftewel: waarbij je bij een normale spieraanspanning 1 aanspanning per seconde hebt op en neer, is dat bij EMS 85 keer per seconde. Je kunt je dus wel voorstellen dat het trainen met deze techniek uiterst effectief werkt.

WAAR IS EMS TRAINING GOED VOOR?

EMS training bevordert in de eerste plaats de spieropbouw en zorgt ervoor dat je spieren versterkt worden op een zo effectief mogelijke manier. Door het trainen met EMS worden namelijk ook de dieper gelegen spieren aangesproken. Dit is een groot voordeel ten opzichte van conventionele training, waarbij deze vaak moeilijk te trainen zijn.

Bovendien blijven je spieren na de training nog lang actief, waardoor je niet alleen tijdens, maar ook de weken na de training hier nog optimaal van kan profiteren. Dit maakt het trainen met EMS niet alleen uiterst geschikt voor iedereen die wilt afslanken, krachtig & energieker wilt worden, maar ook bij het verminderen van medische klachten worden er mooie resultaten behaald.

_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE
_AFBEELDING WOMEN_ABS_WAV-E STUDIOS WEBSITE

KENNISMAKINGSTRAINING BIJ WAV-E FOR LADIES

Weten waar je aan toe bent is fijn. Wij leggen je dan ook graag uit wat je van  ons kan verwachten tijdens jouw eerste kennismakingstraining.

Een kennismakingstraining bij Wav-e for Ladies is GRATIS & VRIJBLIJVEND. 

Het begint allemaal met een intake gesprek in de studio bij een van onze personal coaches. Tijdens dit gesprek leren wij jou beter kennen en kan jij ons vertellen wat jouw doelstellingen zijn, waarmee wij rekening dienen te houden en waar jij graag mee aan de slag wilt gaan.

Daarna ga je onze unieke Wav-e EMS training ervaren. Hierdoor kan jij meteen ervaren of het trainen met EMS bij jou past. Je krijgt van ons de Wav-e wear die je mag aantrekken en daarna start de training. Deze wordt rustig opgebouwd en op maat ingesteld aan de hand van jouw aangegeven doelen en wensen.

Na de training geven wij jou een persoonlijk advies over hoe jij jouw doelstellingen kunt gaan bereiken.

De voordelen van het trainen met EMS vind je hieronder:

 • Optimale spieropbouw
 • Verhoging van jouw algehele vetverbranding
 • Helpt het vetpercentage te verminderen
 • Lang afterburn effect
 • vermindert schouder-, rug- en nekklachten
 • Vermindering van cellulite
 • Verbeterde doorbloeding van de huid
 • Verbetering van de lichaamscontouren
 • Bewezen resultaten bij het verminderen van medische klachten
 • Verbetert gewrichtsinstabiliteit
 • Helpt bij bekkenproblemen en incontinentie
 • Perfecte manier van trainen om mee van start te gaan na zwangerschap

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen over onze Wav-e trainingen, diensten of onze abonnementen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste programma dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Wacht dus niet langer en vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen aan jouw doelen te werken.

 

See you soon

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.