VOEDINGSADVIES

WAV-E FOR LADIES #FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

VOEDINGSADVIES

WAV-E For Ladies #FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

“THE SECRET OF GETTING AHEAD IS GETTING STARTED”

BEHAAL 60% MEER UIT JOUW WAV-E TRAINING!

HOE WERKT RE-SIZE?

Re-Size biedt verschillende menu-types aan. Afhankelijk van het streefgewicht wordt er gekeken naar welk programma het beste bij jou past. Het programma maakt gebruik van 6 voedingsmomenten per dag om de vetverbranding te optimaliseren.

Onze voedingsschema’s bestaan uit 7 dagmenu’s met daarin 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes met bereidingsadvies en een boodschappenlijstje. Met Re-Size heb je de mogelijkheid het programma geheel naar eigen wens aan te passen door middel van de mobiele applicatie.

BLIJVEND RESULTAAT

De voedingswetenschap heeft aangetoond dat bij mensen die moeite hebben om af te vallen vaak hun stofwisselingssnelheid verstoord is. Door gebruik te maken van 6 voedingsmomenten per dag is het lichaam beter in staat om af te vallen. Je zult merken dat je meer gaat eten dan je gewend bent, maar hierbij toch zult afvallen. Dit is gemiddeld 1 kg per week.

“Ik was na de proefles vrijwel meteen "verkocht""

Ik heb gelijk het “ReSize” abonnement afgesloten! Dat houdt in 6x per maand 15 minuten sporten. Ik ben nu bijna één maand bezig met sporten en de wekelijkse uitgewerkte voedingsschema’s van Robby. Als resultaat: al bijna 4 kilo kwijt en mijn vetpercentage omlaag! Op naar de volgende les! Super begeleiding en zelf meer dan 100% gemotiveerd! Wav-e bedankt!”

"Toen ik in maart met het 10 weken ReSize programma mee ging doen en daarbij 8 kg afviel wat ik super gelukkig."

“Een dieet wat eigenlijk géén dieet is, maar gevarieerd en gezond eten zonder poespas. Ik heb het sporten nog nooit zo lang vol gehouden. Daarbij is het ideaal dat je via een app zelf je les kunt regelen, gratis en genoeg parkeerruimte, met maximaal twee personen sport en les krijgt van twee leuke meiden!”

GRATIS EMS KENNISMAKINGSTRAINING FOR LADIES ONLY!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2023 
Website door: Websitexperts