Wav-e Studios Cuijk

#FITIN15MINUTEN

Wav-e Studios Cuijk

#FITIN15MINUTEN

Wav-e Studios Cuijk

Adres

Molenstraat 44
5431 BX Cuijk

T: 0485-202033
E: cuijk@wav-estudios.com

Wil jij een Gratis kennismakingsbehandeling bij Wav-e STUDIOS Cuijk?

In de onderstaande agenda kun je een gratis kennismakingsbehandeling met de Wav-e in Cuijk boeken. Deze EMS behandeling vindt plaats onder persoonlijke begeleiding en duurt +/- 50 minuten. De behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en niveau. Wav-e EMS training is voor iedereen toegankelijk.

Heb je nog vragen over de behandelingEN bij Wav-e Studios Cuijk?

Dan kun je het onderstaande formulier invullen en ontvang je binnen 48 uur antwoord op jouw vraag.

EMS behandelingen bij Wav-e Studios Cuijk

Wav-e is de toekomst in effectief behandelen als het gaat om afslanken, verminderen van rugklachten en spieropbouw. De gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde coaches staan garant voor een optimaal resultaat met een doeltreffende persoonlijke EMS behandeling van slechts 15 minuten.

Bij een EMS behandeling bij Wav-e studios in Cuijk wordt er geen gebruik gemaakt van gewichten, aangezien de Wav-e het werk doet. Hierdoor worden gewrichten veel minder belast dan bijvoorbeeld bij traditionele fitness waarbij wel gewichten worden gebruikt wat tot blessures kan leiden. Wav-e EMS behandelingen is in staat om goede resultaten te behalen bij mensen die, vanwege specifieke klachten, zijn of haar gewrichten niet kunnen of mogen belasten.

De coaches analyseren de behoefte van de klant in een EMS kennismakingsbehandeling en bepalen zo op welke spiergroepen de tijdens de EMS behandeling de focus zal liggen. We bekijken samen hoe het meest optimale resultaat behaald zal worden.

Vraag jouw gratis EMS kennismakings behandeling aan!

Zet de eerste stap en kom naar Wav-e Cuijk.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2023 
Website door: Websitexperts