Wav-e STUDIOS Wijk bij Duurstede

#FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Wav-e STUDIOS Wijk bij Duurstede

#FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Wav-e STUDIOS Wijk bij Duurstede

Adres

Van Egmondplein 24D
3961 CZ Wijk bij Duurstede
E: wijk@wav-estudios.com
T: 0343 – 20 20 18 

Openingstijden

Maandag        08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Dinsdag          08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Woensdag      08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Donderdag     08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Vrijdag            08:30 – 18:00
Zaterdag         09:00 – 13:30

SCHRIJF IN VOOR GRATIS WAV-E KENNISMAKINGSTRAINING!

Via onderstaande link naar onze agenda kun je een gratis EMS kennismakingstraining met de Wav-e boeken. Deze EMS training is met persoonlijke begeleiding en duurt +/- 40 minuten. De EMS training wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en niveau, hierdoor is de Wav-e training voor iedereen toegankelijk.

Vragen over de EMS trainingen bij Wav-e STUDIOS Wijk bij Duurstede?

Dan kun je het onderstaande formulier invullen en ontvang je binnen 48 uur antwoord op jouw vraag. EMS training is een volledig veilige manier van trainen waarbij je veel effectiever traint en met minder fysieke belasting van je lichaam. Hierdoor is EMS training bij uitstek geschikt als je blessures of beperkingen hebt.

Je kunt bij iedere WAV-e locatie geheel vrijblijvend en kosteloos een EMS training proberen. Zo ervaar je zelf het beste hoe een EMS training werkt en aanvoelt.

Deze wesbite is beschermt door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

EMS BEHANDELINGEN BIJ WAV-E WIJK BIJ DUURSTEDE

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afvallen, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Gezamenlijk met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde persoonlijke trainers halen we altijd het optimale resultaat met een doelmatige EMS training van slechts 15 minuten in onze Wav-e vestiging in Wijk Bij Duurstede. Tijdens de training maken we geen gebruik van gewichten, aangezien de Wav-e het werk doet. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in tegenstelling tot de klassieke fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een betekenisvol resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten. De persoonlijke trainers bij Wav-e in Wijk Bij Duurstede onderzoeken de behoefte van iedere afzonderlijke klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe het beste resultaat met EMS training is te behalen.

Vraag jouw gratis EMS kennismakingstraining aan!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2023 
Website door: Websitexperts