Vactures

Wav-e for Ladies #FITIN15MINUTEN GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Vactures

Wav-e for Ladies #FITIN15MINUTEN GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Wav-e for Ladies zoekt jou!

Wav-e for Ladies opent bijna maandelijks een nieuwe vestiging waardoor wij continu op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste en gemotiveerde instructeurs voor onze vestigingen.

Een personal trainer bij Wav-e for Ladies kan in no-time een klant analyseren en weet precies welke training het beste bij hem of haar past. Met jouw commerciële talent en een tikkeltje lef weet jij elke potentiele klant te overtuigen van de kracht van Wav-e!

Openstaande vacatures bij Wav-e for Ladies

Wav-e for Ladies Ridderkerk
Wij zijn per direct op zoek naar een sportieve, zelfstandige en enthousiaste medewerkster voor Wav-e for Ladies Ridderkerk voor de maandag en donderdag avond van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag ochtend van 9:00 tot 13:00 uur.  Je dient tevens ook bereid te zijn om ingezet te worden in onze vestiging in Barendrecht. Het aantal uren is tussen de 8 en 25 uur per week.

Wav-e for Ladies Wijk Bij Duurstede
Vanaf januari/februari 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste dame die ons team wilt versterken. In principe zal het gaan om de maandagavond, woensdag/donderdag ochtend- en avond (dag in overleg) en de zaterdagochtend. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woont binnen een straal van 10 km van onze studio. 

Wij zijn op zoek naar iemand met een sport achtergrond. Ervaring met EMS is fijn, maar indien dit niet zo is, geen probleem. Er zijn mogelijkheden om zowel intern als extern opgeleid te worden. Je haalt er voldoening uit om mensen te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Door jouw enthousiasme raken en blijven mensen gemotiveerd. Je vindt het niet erg om in de avond tot uiterlijk 21.00 uur te werken en op zaterdag tot uiterlijk 14.00 uur.

Wav-e Studios Nijmegen/Wijchen zoekt trainer 10-15 uur. 
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die ons team wilt versterken. Het betreft de maandagochtend en/of dinsdagochtend, en zaterdagochtend. 

Vul hieronder je gegevens in en klik op indienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

GRATIS EMS KENNISMAKINGSTRAINING FOR LADIES ONLY!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Website door: Websitexperts