Wav-e for Ladies XL Barendrecht

#FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Wav-e for Ladies XL Barendrecht

#FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Wav-e for Ladies XL Barendrecht

Adres

Onderlangs 20B

2991 EM Barendrecht

E: barendrecht@wav-eforladies.nl

T: 06 33425061

Openingstijden

Maandag        08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Dinsdag          08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Woensdag     08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Donderdag    08:30 – 13:00 & 16:00 – 21:00
Vrijdag            08:30 – 17:00
Zaterdag        08:30 – 13:00

SCHRIJF IN VOOR GRATIS WAV-E KENNISMAKINGSTRAINING!

Via onderstaande link naar onze agenda kun je een gratis EMS  kennismakingstraining met de Wav-e boeken. Deze EMS training  is met persoonlijke begeleiding en duurt +/- 40 minuten. De EMS training wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en niveau, hierdoor is de Wav-e voor iedereen toegankelijk. De locatie in Barendrecht is alleen voor vrouwen.

Vragen over de EMS trainingen bij Wav-e for Ladies XL Barendrecht?

Dan kun je het onderstaande formulier invullen en ontvang je binnen 48 uur antwoord op jouw vraag. EMS training is een volledig veilige manier van trainen waarbij je veel effectiever traint en met minder fysieke belasting van je lichaam. Hierdoor is EMS training bij uitstek geschikt als je blessures of beperkingen hebt.

Je kunt bij iedere WAV-e locatie geheel vrijblijvend en kosteloos een EMS training proberen. Zo ervaar je zelf het beste hoe een EMS training werkt en aanvoelt. Op de WAV-e for ladies only locatie (zoals in Barendrecht) geven we uitsluitend EMS trainingen aan vrouwen.

Deze wesbite is beschermt door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Personal training bij Wav-e for Ladies xl Barendrecht

Wav-e is de toekomst in effectief trainen als het gaat om afslanken, verminderen van rugklachten en spieropbouw. Samen met de gediplomeerde en EMS (Electric Muscle Stimulation) gecertificeerde personal trainers helen we altijd het optimale resultaat met een doeltreffende EMS training van slechts 15 minuten.

Tijdens de training maken we geen gebruik gemaakt van gewichten, aangezien de Wav-e het werk doet. Hierdoor is er geen belasting van gewrichten, wat in tegenstelling tot de traditionele fitness tot blessures kan leiden. Wav-e EMS is in staat een significant resultaat te behalen met iedereen die door specifieke klachten zijn of haar gewrichten niet kan of niet mag belasten.

De personal trainers analyseren de behoefte van iedere individuele klant in een gratis EMS kennismakingstraining en bepalen zo op welke spiergroepen de focus zal liggen. Samen kijken we hoe je het meest optimale resultaat met EMS training gaat behalen.

De vestiging in Barendrecht is een WAV-e for ladies only locatie. Dat betekent dat we daar alleen met vrouwen EMS trainingen uitvoeren.

Vraag jouw gratis EMS kennismakingstraining aan!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2022 
Website door: Websitexperts