WAV-E FRANCHISE

#FITIN15MINUTEN
INFORMATIE AANVRAGEN

WAV-E FRANCHISE

WAV-E For Ladies #FITIN15MINUTEN
INFORMATIE AANVRAGEN

EEN UNIEK FRANCHISECONCEPT

Ben jij toe aan een nieuwe ervaring op het gebied van Fitness & Beauty en wil je werken met de allernieuwste EMS techniek? Dan is het instapklare concept van Wav-e For Ladies perfect voor jou!

Door middel van de unieke Wav-e EMS techniek worden jouw klanten Fit & Slank in slechts 15 minuten. 

HET WAV-E FOR LADIES CONCEPT?

Er is een nieuw tijdperk aangebroken waarin jouw klanten voor een goede workout niet meer een uur in de sportschool hoeven te zijn.

Het Wav-e for Ladies franchise concept maakt het mogelijk om slechts in 15 minuten per week het gehele lichaam te trainen dankzij de unieke en uiterst effectieve EMS techniek.
Het draadloze EMS systeem en de revolutionaire Power Suits van Wav-e zorgen ervoor dat de spieren worden voorzien van 30.000 herhalingen per 15 minuten durende training, waardoor spiergroei wordt gerealiseerd.
Door onze unieke trainingsmethode ben jij in staat om jouw klanten optimaal te begeleiden met afslanken, spieropbouw, rug preventie, cellulite behandeling en preventieve behandeling van medische klachten zoals reuma, oedeem, hernia etc.

DE DOELGROEP VAN WAV-E FOR LADIES?
De doelgroep van Wav-e for Ladies  bestaat voornamelijk uit 30-plussers die wegens tijdgebrek niet meer toekomen aan regelmatig sporten, maar wel graag fit willen worden én blijven,
Daarnaast trainen wij ook een grote groep klanten die snel en blijvend resultaat willen en klanten die af willen van hun medische klachten.

Wav-e for Ladies is een uniek EMS concept dat het voor iedereen mogelijk maakt om in slechts 15 minuten het gehele lichaam te behandelen/ trainen. Het concept richt zich op 30-plussers die voornamelijk wegens tijdsgebrek niet meer toekomen aan regelmatig bewegen.

De Wav-e for Ladies franchiseformule maakt het eenvoudig voor ondernemers om zelf een eigen vestiging te openen. Door gebruik te maken van een geautomatiseerd reserveringssysteem en een strak bedrijfsprotocol is Wav-e for Ladies in staat om met een minimale bezetting een hoog rendement te creëren.

 

 

 

VOORDELEN

N

Operationeel break-even na 3 maanden

N

volledige gebiedsbescherming

N

Unieke marketing formule welke maandelijks een vast aantal leads genereert

N

Optimale begeleiding en ondersteuning van aanvraag tot opening.

N

Interne trainingen op het gebied van personeel, marketing en sales

N

Grootste franchiseformule op het gebied van EMS

N

Een betaalbaar en instapklaar concept

FINANCIERING

Wij ondersteunen, indien gewenst, bij het vinden van een passende financiering via onze crowd-funding of leasepartner. In deze financiering worden alle opstart -en investeringskosten meegenomen.

INTERESSE IN DE WAV-E FOR LADIES FRANCHISEFORMULE? 

Vul dan het formulier hiernaast in en klik op verzenden. De accountmanagers nemen binnen 2 werkdagen contact op om de aanvraag te behandelen.

Deze wesbite is beschermt door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2023 
Website door: Websitexperts