WAV-E FRANCHISE

#FITIN15MINUTEN
INFORMATIE AANVRAGEN

WAV-E FRANCHISE

WAV-E For Ladies #FITIN15MINUTEN
INFORMATIE AANVRAGEN

EEN UNIEK FRANCHISECONCEPT

Wav-e for Ladies is een uniek EMS concept dat het voor iedereen mogelijk maakt om in slechts 15 minuten het gehele lichaam te trainen. Het concept richt zich op 30-plussers die voornamelijk wegens tijdsgebrek niet meer toekomen aan regelmatig sporten.

De Wav-e for Ladies franchiseformule maakt het eenvoudig voor ondernemers om zelf een Wav-e for Ladies vestiging te openen. Door gebruik te maken van een geautomatiseerd reserveringssysteem en een strak bedrijfsprotocol is Wav-e For Ladies in staat om met een minimale bezetting een hoog rendement te creëren.

De Wav-e Power Suits zijn revolutionair op het gebied van EMS training. Dit innovatieve pak met stretchbare kabels en electroden zorgt voor volledige vrijheid tijdens de training.

De Power Suits zijn opgebouwd met hoogwaardige materialen en zijn voorzien van antibacteriële zilver nano-technologie. Dit italiaanse design wordt in uiterste zorgvuldigheid met de hand geproduceerd.

 

VOORDELEN

N

Operationeel break-even na 3 maanden

N

volledige gebiedsbescherming

N

Unieke marketing formule die 30 leads per maand genereert

N

Uniforme uitstraling

N

Interne trainingen op het gebied van personeel, marketing en sales

N

1 scherm met dubbele trainingsfunctie

N

Compleet franchise -en personeelshandboek

FINANCIERING

Wij ondersteunen, indien gewenst, bij het vinden van een passende financiering via onze crowd-funding of leasepartner. In deze financiering worden alle opstart -en investeringskosten meegenomen.

INTERESSE IN DE WAV-E FOR LADIES FRANCHISEFORMULE? 

Vul dan het formulier hiernaast in en klik op verzenden. De accountmanagers nemen binnen 2 werkdagen contact op om de aanvraag te behandelen.

Deze wesbite is beschermt door reCAPATCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2020 
Website door: Websitexperts