MEEST GESTELDE VRAGEN

Wav-e FOR LADIES #FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

Meest gestelde vragen

#FITIN15MINUTEN
GRATIS KENNISMAKINGSTRAINING

VRAGEN OVER EMS

Klik op de vraag om het antwoord te zien!

WAT IS EMS TRAINING?

Door middel van Electro Muscle Stimulation worden spieren gestimuleerd om samen te trekken.

In de topsport en revalidatie is EMS een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren en herstel te versnellen bij letsel. Buiten de topsport en revalidatie is deze techniek nu ook beschikbaar om het volledige lichaam te trainen.

WAAR IS EMS TRAINING GOED VOOR?

Voorafgaand aan de training wordt samen met jou besproken welke doelen je wilt behalen. Wav-e EMS training kan gebruikt worden voor afslanking, krachttraining, rugpreventie, cellulite vermindering en revalidatie.

WAT GEBEURT ER IN JE LICHAAM?

De stimulatie dringt door tot je zenuwuiteinden die op hun beurt een stimulatie aan de spieren geven, dit gebeurt met 85 impulsen per seconde. Door deze impulsen trekken de spieren samen net zoals deze dat zouden doen wanneer je zelf de impuls zou geven.

HOE VOELT EMS STIMULATIE?

De stimulatie voelt als een vibratie van golven. Wanneer de intensiteit verhoogd wordt, zorgt de stimulatie voor een spieraanspanning.

IS EMS TRAINING VEILIG?

EMS training is veilig mits de training verzorgd wordt door goed opgeleide trainers. Alle personal trainers van Wav-e zijn opgeleid voor het geven van EMS trainingen.

VRAGEN OVER WAV-E TRAINING

HOELANG DUURT EEN WAV-E TRAINING?

Onze Wav-e trainingen duren maar 15 minuten en zijn hierdoor gemakkelijk toe te passen in jouw dagelijkse planning.

HOE VAAK PER WEEK KAN IK TRAINEN MET EMS?

Wil je graag snel resultaat? Dan is het aan te raden om 2 keer in de 10 dagen te trainen bij Wav-e.  Om resultaat langzamer op te bouwen en te onderhouden is 1 keer in de week genoeg.

WAT HOUDT DE KENNISMAKINGSTRAINING IN?

Tijdens onze kennismakingstraining van 50 minuten wordt er samen met een van onze personal trainers besproken wat jouw doelstellingen, wensen en eventuele (fysieke) beperkingen zijn. Daarna ontvang je een setje onderkleding en wordt er gekeken welke maat Power Suit je nodig hebt. Onze Power Suits zijn er in de maten XS tot en met XXL. Als je bent omgekleed, kan de training beginnen.

KAN IK TRAINEN MET EMS ALS IK ZWANGER BEN?

Nee, tijdens je zwangerschap is trainen met EMS niet toegestaan. Na je zwangerschap is EMS zeker een geschikte training om weer back in shape te komen.

NA HOEVEEL TRAININGEN ZIE IK RESULTAAT?

Al na de eerste Wav-e training zul je het voldane gevoel ervaren alsof je meerdere uren in de sportschool hebt getraind.

Na enkele trainingen zullen al de eerste “meetbare” effecten optreden, zoals een verhoogd energielevel, huidverbetering en meer spierkracht.

HELPT WAV-E TRAINING OOK BIJ CELLULITE?

Ja , door te trainen met ons toningsprogramma wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd wat een positief effect heeft op de doorbloeding van je huid. Hierdoor zijn wij in staat al binnen enkele weken zichtbare resultaten te boeken. Al na de eerste training voelt de huid zachter en gladder aan.

KAN IK AFVALLEN VAN EMS TRAINING?

EMS training kan helpen bij de verhoging van jouw stofwisseling. Hierdoor verband je niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de training, maar ook gedurende de weken daarna. Als je naast EMS training goed op je voeding let, kan EMS training zeker een grote bijdrage leveren aan het afvallen.

GA IK ZWETEN VAN EMS TRAINING?

EMS training is gericht op de spieren. De hart-long functie wordt hierbij niet intens aangesproken. Wanneer je normaal gesproken snel zweet is de kans aanwezig dat je tijdens EMS training ook gaat zweten. De oorzaak hiervan is krachtinspanning en de warmte die daardoor in je lichaam ontstaat. Je kunt dus prima een EMS training doen om vervolgens door naar je werk of andere bezigheden te gaan.

WAT ZIJN DE CONTRAINDICATIES?

BIJ ONDERSTAANDE AANDOENINGEN MAG HET WAV-E SYSTEEM NIET GEBRUIKT WORDEN!

0 Pacemaker
0 Buikwand en/of liesbreuk(en)
0 Zwangerschap
0 Alle extreme vormen van vernauwingen in de bloedvaten
0 Epilepsie
0 Hemofilie; (stolling ziekte)
0 Tumoren
0 Koorts, acute bacteriële of virale infecties
0 Extreem slechte doorbloeding
0 Serieuze neurologische aandoeningen

WAT KUN JE VOOR EN NA EEN WAV-E TRAINING HET BESTE ETEN EN DRINKEN?

Voor elke training moet je lichaam voldoende energie hebben en goed gehydrateerd zijn. Zorg er te allen tijde voor dat je vooraf, tijdens en na de training genoeg drinkt.

Het advies is om;

Voorafgaand aan de training:

  • Minimaal 1 glas water te drinken
  • Minimaal 1 stuk fruit te eten
  • Voldoende eiwitten en koolhydraten binnen te krijgen

Na afloop van de training:

  • Direct een glas water te drinken
  • Jezelf de rest van de dag goed te blijven hydrateren
  • Er voor zorgen dat je voldoende eiwitten en koolhydraten binnenkrijgt. Dit zorgt voor optimaal spierherstel (binnen een uur na de training)

Wil je meer advies op het gebied van voeding? Vraag onze personal trainers naar het Lifestyle programma van Re-Size

VRAGEN OVER DE KOSTEN

ZITTEN ER KOSTEN VERBONDEN AAN DE KENNISMAKINGSTRAINING?

Nee, onze kennismakingstrainingen zijn altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook de benodigde onderkleding zit hierbij inbegrepen.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Wav-e for Ladies biedt verschillende abonnementsvormen aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen wordt er gekeken welk abonnement het beste bij jou past.

GRATIS EMS KENNISMAKINGSTRAINING FOR LADIES ONLY!

Zet de eerste stap.

Volg Wav-e EMS training via:

Afvallen en fit in 15 min met EMS training

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Wav-eforladies © 2021 
Website door: Websitexperts